fredag 14 mars 2008

Glöm inte att rösta!

Äntligen har Melodifestivalen snart nått fram till sitt mål. Efter en, till synes, oändlig sträcka av delfinaler, heat och sista chanser ska vinnaren koras. Vem ska vi då skicka till Belgrad för att representera den svenska musiksmaken? Nordman? Christer Sjögren? Båda känns lika otänkbara som att måla den svenska flaggan i lime och turkost. Nej, det finns nog några som bättre symboliserar Sveriges musiktalanger och vårt enorma utbud av talangfulla musiker, textförfattare och sångare. Själv är jag hemskt förtjust i BWO - inte för texten och definitvt inte för deras nya video. Jag skrattade mig igenom den och jag vet inte om det verligen var meningen.Så glöm inte att rösta imorgon! Det är en medborgerlig rättighet att rösta. I Riksdagsvalet är det dessutom en skyldighet (tycker jag), men denna gången tämligen frivilligt.

Ha en underbar lördagskväll. Själv är jag på pysselträff, men tror jag ska masa mig hem framåt 20-rycket...

3 kommentarer:

Scrapangel sa...

Ska överväga att rösta, men det är emot mina principer =)

Åsa (Virve) sa...

Jag gjorde faktiskt min plikt men Sanna vann ändå inte, så nästa år skippar jag allt sånt.. :-(

/Suris

Peter sa...

Satt i bilen och lyssnade på väg upp från Norrköping. Radio är bra då man tenderar att h ö r a låten mer än uppleva den. Helt klart var Nielsens ballad riktigt bra och BWO hade den bästa låten, men, trots att jag tyckte hon bitvis sjöng bedrövligt, så var Charlottes låt värsta schlagern.
Vet man hur hon tar scen så vet man hur det kommer att upplevas. Pampigt med andra ord. Kan gå hem, men mer troligt med BWO som Euro-vinnare vilka även kommer att sälja skivan. Mer tvekis till Charlotte på den punkten...

Men SchlagerCharlotte är SchlagerCharlotte och den svenska finalen är bra mycket roligare än den Europeiska. Rätt person men fel låt vann tycker jag.