onsdag 12 mars 2008

Inredningstips önskas!

Som nyinflyttad så är det alltid så att en del av det gamla bohaget inte passar i det nya huset. Vi har en del saker som vi "desperat" behöver men soom vi inte lyckas hitta. Så jag vänder mig till alla inresdningsintresserade bloggare.

Vi behöver en snygg toapappershållare i matt krom/stål. Vill ha en som man sätter på väggen och river av pappret mot kanten av locket. D.v.s. en traditionell sak fast i matt metall.

En skohylla i två våningar i vitt eller omålat trä. Ev med gjutjärnssidor.

Snygga gardiner till en tioårig kille.

Mörkröda badrumshandukar som inte kostar skjortan.

Tack på förhand!

5 kommentarer:

annannadesign sa...

Inga dåliga krav du har;)
Mörkröda badrumshanddukar har jag - inköpta för säkert 4 år sedan på Jysk av alla ställen... Då fanns där mängder av färger och nyanser. Och de har hållt färgen helt OK faktiskt.
Toarullehållare kan finnas på Bauhaus - de har haft sådana tidigare. Deras pedalhinkar var jättesnygga också, men även det var ett tag sedan... Hmm, märker att det börjar bli dags att hänga med - har inte inrett så mycket på ett tag!
Vad gäller gardiner, så har Åhléns massor av fräscha vårtyger! Med både coola och snygga mönster/motiv. Och syservice om jag inte minns fel...
Kram på dig!

Peter sa...

Alltså, det här låter så otroligt mycket IKEA att jag hoppar över det rådet. Försök med Muji (finns (tyvärr) på Åhléns, men kanske går det att knäcka över cybernätet?
Min Muji-butik på rue Francs Bourgeoise hade ett paradis av små fiffiga ting, madrasser, lakan och kontorsmateriel för att fylla halva mitt hem (resten tog Habitat hand om (som distribueras av den ännu mer uppnäste distributören Room)). Älskar de små o-brandade sakerna i superkvalitet. Alltid med en fiffig tanke bakom.
Men, nu brukar du inte sluka mina inredningstips direkt, varför jag inte undertecknar med Peterpysslar utan med Ingelainreder.

Ingelainreder

:)

Malin sa...

Haha Peter - jag älskar både Muji och Habitat. Men gillar inte Room så där är vi lika. Habitat är ju rätt så billigt i England, något som Room inte direkt har som strategi.

Ska kolla på nätet och se om jag kan hitta något. Men IKEA har jag redan dammsugit på skohyllar och redan ratat, Mio likaså.

Eva i paradiset sa...

Vilken rolig liten lista...
Handukar helt klart Hemtex. Otroligt bra kvalitet. Kolla när de rear då har de mella 30-50% rabbatt.
Kakeldax har mycket snygga och olika badrumsinredningar med alla tillbehör.
Gardiner!!! Men hallå... hur ska jag veta det????
Skämt åtsido det kan vi ta via telefonen.

Kramen

Monica sa...

jag skulle åka o kolla på bygg-ole i nacka , där har dom både handukar o toapappershållare ;)
Monica