onsdag 6 april 2011

Vill man vara fin...

....eller? Höga klackar är så snyggt! Benen blir längre och hela hållningen blir ståtlig. Men mina fötter gillar inte alltför höga klackar. Vad ska man göra? Snygg med onda fötter eller se ut som en tant i Scholl-liknande platta skor? Finns det något mellanting?

Converse är bra - i alla fall till vardags är de perfekta. På deras hemsida kan man designa sina egna och få dem tillverkade enligt önskemål. Här är mina sommarskor:


4 kommentarer:

Eva sa...

Visst är det kul att designa sina egna Converse. Dina är jättefina. Men de skickar ju inte till Sverige. Jag hade annars tänkt att göra ett par egna.

Z sa...

Innan 2010 gick jag aldrig i högklackat. Nu gör jag det i stort sett dagligen. Hemligeheten för mig är att verkligen gå in skorna. Igår köpte jag nya högklackade som jag ska gå ut med om tre veckor. Började med att ha på dem hemma i 1.5 timmar. Det var länge, i våras började jag med halvtimmar och ökade sedan. Då klarade jag av att ha på dem i över 12 timmar i sträck. Men sedan hade jag ont. Men hemligheten gå in dem jävligt noga så får du mindre ont!

sussilull sa...

Kilklackar är ett tips. Eller gelekuddar under framfoten! Då kan man ju gå hur långt som helst! Och skulle du dessutom ha vin i kroppen så drick så mycket du kan...till slut känner du inte smärtan! *asg*

Katarina sa...

De förra högklackade skorna du köpte, har du använt dem någon gång? Är det den som är till vänster om ballerinaskon?