fredag 1 augusti 2008

Fårö 2008

I det här huset bor vi - två vuxna och fyra barn. Huset skulle ha byggts om under tidig sommar och utrustats med badrum och kök samt ny trappa och ett till sovrum. Men snickaren blev sjuk och ännu har inte arbetet påbörjats. Så vi fick bo utan rinnande vatten och med torrdass en bit bort alternativt springa in och göra våra behov på pappas och Helénès toalett. Men det går lika bra ändå. Nästan bara mysigt...


Barnen och vi skulle dela på det stora sovrummet....trodde vi. Men självklart ville de bo här i detta oisolerade rum som påminner om en lada. Inte konstigt - jag skulle själv velat bo där om jag var liten. Här står fyra tältsängar i rad och barnen hänger upp sina saker på spikar som sticker ut ur väggarna.

Här är vårt provisoriska kök/badrum. Här diskar vi och tvättar oss. Tanborstning sker på andra sidan huset.Besök på Helgumannen och spejande ut över havet. Anton och Wilma delar snällt en sten.
Agnes gräver ner sig i sanden på Sudersand

8 kommentarer:

badanka sa...

hur mys som helst! ta hand om er..kram

Sofia - SofiaFj sa...

Härligt!!!

clara sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Må så gott!
Själv kan jag bara inte fatta att jag redan i morgon ska gå upp när klockan ringer och klä på mej nåt prydligt och åka till jobbet.

Jupp sa...

Åh så hygieninskt att ni delar upp matlagning och tandborstning på olika sidor av ladan... *fniss* Vill ju inte få kycklingsalmonella på tandborsten, ju!

:-D

Olivia sa...

Det ser så mysigt ut!!! Ses snart hoppas jag! En stooor kram

Laila sa...

Å jag är ju då inte grön av avund!
Usch va jag ljuger! ;-) Jag är ett stort Gotland fan... Men har tyvärr inte kunnat åka dit på några år nu.

Anonym sa...

ser jo kanon ut ;) härligt härligt
Monica

Petra sa...

Åh, barnen ser så rara ut på stenen.... Säg att du luras och att du har det som jag med ungar som slåss var eviga dag...ha ha ha.. Ser härligt ut, underbart hus//Kram Petra