lördag 12 juli 2008

Fredag kväll i glamourens tecken

Svårt att byta från byggarkläder med spik i fickorna till klänning och high heels. Men lite skycken och makeup så gick det rätt bra. In till stan i regnet för att sluta upp till de andra 17 tjejerna som skulle se Sex and the City tillsammans.



Hämta ut biljetter, en liten drink och så började filmen. Hysteriskt kul för mig som följt serien under lång tid. Vissa av tjejerna hade inte sett ett enda avsnitt men skrattade och grät med de fyra tjejerna i serien ändå. Maria grät så att ena lösögonfransen lossnade. Andra Maria använde fordret på kjolen för att torka tårarna. En helt underbar "feelgood-film". Längtar efter att hyra den på video för att se om Johan tycker att den är lika kul som jag tyckte,

Efter bion iväg till restaurang Boden på Vanadisvägen för god mat och härligt sällskap. På restaurangen väntade Mona, Monica och Jessica på oss andra. Maten var förbeställd och lika god som vanligt. Men värmen var lite för mycket för mig. Vi satt mycket utomhus på uteserveringen och pratade. Helt plötsligt var klockan över 02 och det var inte mycket kvar att göra än att pallre sig hem. Tack tjejer för en helmysig kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv;) supernajs hmmm trodde vi var hemma 3 ? Men jag måste ha bommat på klockan //Kram

Anonym sa...

Hellou! Tack för en underbart rolig kväll!

Jag får helt klart komma oftare till Stockholm... ni var ju typ nästan som "vanligt folk" ju.... *haha*

Bara jävligt mycke roligare!

kram

clara sa...

låter helt lovely, det är så den ska ses!