söndag 6 april 2008

Ett skott i gryningen

Jag hatar Nickelodeon!

Mest hatar jag de som planerar programmen på helgmorgonen. De borde tas ut och skjutas i gryningen!

Jag hatar Dora Utforskaren. Den som gjorde programmet hatar jag mest. Han eller hon borde också tas ut och skjutas.

Dora är ett interaktivt program. Tanken är att barnen ska hjälpa Dora med olika saker. Dora, den äckliga lilla tecknade figuren, vänder sig mot tittarna och säger "ropa med mig"! Och barnen ropar. Såklart.

Detta helvetes-program sänds kl 07.30. Vad en normal människa gör uppe då övergår mitt förstånd. Men i sofforna sitter 4 barn uppradade och skriker "Swiper - inte stjäla" i takt med Dora.

Dora borde dö! Hon borde också skjutas i gryningen. Tyvärr är hon tecknad. Men ändå. Hon borde skjutas!

10 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hmm, jo, kan väl hålla med lite där faktiskt. Kan tipsa om öronproppar ;) Men vad jag inte förstår är varför barnprogrammen börjar så sent på helgerna! Vad ska man göra av ett barn som bara måste gå upp redan innan klockan 6 och vill se på Dora? *gäsp*

clara sa...

hahahaha jag vet, jag hatade också dora först men nu har vi både mössan och vantarna. Och så tröstar jag mej med att det är toppen med ett barnprogram med en knubbig latinotjej i huvudrollen. Lite som Ulgy Betty i barnversion!

Malin sa...

Maria - ett barn som vill gå upp innan kl 6 på helgerna? Vad man gör? Skickar till internatskola?

Man lär dem att sätta på tv och video själva. Lite enklare förut innan boxar och annat. Hemma krävs 4 st fjärrkontroller för att få på en film...

Petra sa...

Var glad att barnen sitter i soffan istället för att klättra i bokhyllan, fönstret eller på dig :D... Det är vad mina gör. Försöker intensivt att få dom att se på tv men utan framgång... Fast jag håller nog med om Dora, gillar inte henne.

annannadesign sa...

Och jag älskar Dora! Ebba lär sig engelska - vad mer kan man önska;)

Fast det klart, när jag vaknar vid 8.30-snåret en lördag eller söndag så är jag den första i vårt hus som vaknar... Nanananana!

sussilull sa...

Åhhhh va skönt det är med stora barn! *myser*

mia sa...

haha inte visste jag att du var sa mordisk av dig... Fast jag tycker inte heller om Dora.. men ann varre tycker jag om Sprouts Chicka en kackane hona usch......

Monas Universum sa...

Nädu Malin. Dora är min idol. Så vi samlar på rubbet: väskor, spel, plåster och det senaste tillskottet, från den amerikanska gudmodern: Dora Läppcerat, 5 färger! Ha ha, gissa om det var en hit!

SKONILSSON GRUPPE sa...

Dora är bra! Och de Små Einstens! Bra musik!

Men du kan ju alltid variera: Barnkanalen, Nickelodeon, Disney Playhouse om vart annat... men där har de den där Musses Musseverktyg (Muskel-verktyg låter det som) och Musse låter bara så [lägg till förklenande ord, vilket du vill här - jobbig; väljer jag]

annannadesign: Pokemon på TV4 lör-sön är väl given? Finns väl ingen över 5 år som inte vill se det?

Anonym sa...

Dora är het. Haha