torsdag 18 oktober 2007

Vår nya i-landspryl

När Johan nyligen fyllde år fick han (vi) en Soda Stream-apparat. Som tonåring önskade jag mig hett att min mamma skulle falla till föga för mitt tjat och köpa en sådan häftig apparat.
80-tal


2007


Nästan gratis var ett av argumenten. Och visst blir det billigare...och faktiskt väldigt gott. Tydligen nyttigare också. För att inte tala om att man i princip har gratis bubbelvatten. Men jag är mest kär i den här apparaten för nu slipper vi ha stora läskflaskor i kylen (där de nästan inte går in på längden). Är jag törstig och sugen på något sött- vips så gör man lite läsk. Vad gör väl det att jag redan väger 10 kilo för mycket? Jag får väl börja promenera eller något.

4 kommentarer:

Anzan sa...

Jag & D ska oxå köpa en sodastream...verkar väldigt bra det där :) *kram*

clara sa...

shit!!!! Har ni neonfärgade pannband och lyssnar på trance dance hemma också?
( jag är bara avis, jag vill också ha sodastreamer... hade ingen på 80-talet heller)

Miao sa...

Heheh, min man han vann vår på Mix Megapol tillsammans med biljetter till förra Harry Potter filmen. Gissa om vår gått varm med alla ungar som ville ha läskeblask, men nu så står den där lite ledsen och övergiven eftersom vi aldrig får arslet ur vagnen och köper en ny kolsyrepatron till den :) Kram Mia

Åsa L.B sa...

Åh den är suverän!!! Har en likadan. Tror att gubben blev trött på allt konkande & alla 1,5 liters flaskor som tog upp halva kylskåpet (nja nästan iallafall).
Ett bra köp Malin! Älskar min Sodastream.
//Kram Åsa