söndag 21 oktober 2007

Utmanad av Mona

Jag har blivit utmanad av Mona.8 SAKER JAG INTE KOMMER GE EN ANDRA CHANS!

Graviditet
Resultatet är ju hur gulligt som helst, men jag har faktistkt testat två gånger. Hur nöjd som helst med det som kom ut, men själva vägen dit är pest. Halsbränna, åderbrock, illamående, bäckenbottenuppluckling, total avhållsamhet från massa saker som smakar gott, bristningar, fula kläder. Listan kan göras lång. Dessutom har jag huset fullt av fyra st underbara barn. Så varför göra om det igen?

Drinken Manhattan
Fick för mig att det var Manhattan som tjejerna i Sex in the City drack, så jag beställde den i Vegas. Det visade sig att jag mindes fel för denna var brun och smakade skit! Tror det var Whisky eller Cognac i - som jag hatar!

Maten på Lufthansas flygplan
Bland det äckligaste jag har stoppat i munnen!

Dating
Känner att jag träffat den underbaraste mannen på jorden så dating hoppas jag slippa i framtiden.

Axelssons klädaffär
Skulle byta kläder jag fått av min mamma. Hade kvitto med mig, men 10 dagar hade passerat sedan inköpsdagen. En snorkig expedit upplyste mig om att de "faktiskt bara hade 7 dagars bytesrätt". Är detta ens lagligt eller förenligt med konsumentverkets rekommendationer? Men hon var "storsint" och lät mig byta kläderna. Bra för annars hade jag behövt banta 10 kilo för att komma i de byxorna.

Bantning
För att de aldrig fungerar! Skulle aldrig hoppa på någon diet där man får dricka Cola Light och äta en skiva knäckebröd till lunch. För jag tror på en sund kost i stora portioner.

Vara tonåring
Den absolut värsta perioden i livet tror jag. Tycker så otroligt synd om mina barn som måste genomlida detta.

Juice på vetegräs
För 7 år sedan var jag och min familj i San Francsico. Vi besökte då en liten nyöppnad juicebar som var väldigt hippt på den tiden (tror jag). Alla ville ha något sött att dricka men innehavaren rekommenderade juice av vetegräs. Eftersom den såg giftigt grön ut så fick vi ett smakprov innan vi beställde. Det var bland det äckligaste jag har smakat. Det smakade som att tugga på gräs...och värre ändå. Även om jag drack en stor apelin/ananasjuice efteråt så gick jag och rapade denna äckliga smak i flera timmar.


Utmanar Bellis, Clara och Eva

Länkar tillbaka till Mona och Peter. Vet faktiskt inte vem ni ska länka tillbaka till. Peter och mig kanske?

3 kommentarer:

Monas Universum sa...

Ha ha ha! Fast vet du vad det värsta är med denna diet? Den funkar. Och det ÄR sunt! På 28 dagar blir jag av med mitt extrema sockerbehov. Och pastabehov. Så efter dessa dagar, så kommer jag äta en helt annan kost än tidigare. Denna diet handlar bara om att få en spark i häcken, så att man kan ändra sin livsstil! Och gissa om det behövdes...

clara sa...

oj jisses... denhär blir knivig men okidoki jag hoppar på!

Maria sa...

Fan vad snygga ni kommer bli brudar!!!
Lycka till då!!
kram