fredag 17 augusti 2007

4 födelsedagar och ett bröllop

Första födelsedagen firad igår. Anton och Agnes var hemma hos mig fast det vara pappa-vecka. Kusin Elin kom också och E och W var hemma. Anton valde mat - fläskfilégryta med oliver samt ris. Jag och Johan valde efterrätt - glass, maränger och kolasås. Mums! Anton fick 2 spel, en tavla, kläder och en liten peng. Kusinen gav en biokväll med henne själv i present. Superbra idé. Tror att Anton ser fram emot det jättemycket.
Ikväll firas vännen K från universitets-gänget, imorgon är det bröllop och på söndag firar vi Johans bror och hans lilla son. Så här är två kort till. Det översta blir nog ett kort till en gammal vän jag inte pratat med på länge. Förresten ser jag nu hur lika dessa två kort ser ut. Men ibland har man lite för bråttom för att spendera mer än 5 minuter på ett kort.

3 kommentarer:

sussilull sa...

Nej men gumman!! De här var ju jättefina!! Lite besviken är jag ju förståss på dej att du inte "hann" mer än 2 kort på minimaran...då hade ju jag en kortare minimara för mej själv när jag kom hem och jag hann ju i allafall med några fler än två ;-). Vi ses nog snart igen..saknar ju lite grejjer som jag bara "måste" ha.. ;-) Kramis
sussilull

Bellis sa...

Så enkla och så snygga. I like a lot!!

Claudia79 sa...

WOW!! Vilka ursnygga kort!!