fredag 15 juni 2007

Thank god it's fridag

Sitter hemma och bara njuter av ledigheten. Den sedvanliga tacosen är intagen och barnen tittar på en film "Bortspolad". Vi är ett barn kort! E har övernattning hos dagsfröken tillsammans med alla andra -01:or. Känns tomt! Har man 4 barn så tror man att det inte märks så mycket om ett är borta, men det gör det. Det känns tomt! Längtar tills imorgon när hon kommer hem igen.

Ska jobba ihelgen. Har två möhippor på jobbet imorgon. Kul, men lite stressigt! Johan den stackaren får ta han om barnen - igen! Dåligt samvete som inte blir bättre av att han påminner att jag inte ens frågat om det är OK att han tar alla fyra barn... Svårt att lära sig det här med relationer. Han är i alla fall en ängel!

Mamma är på sjukhuset för en illa ögoninflammation som spridit sig i hela huvudet. Hon kunde inte se någon och hon hade feber. Hon blev inlagd och jag hoppas på att få höra lite från henne snart. Exets mormor ligger troligen för döden och han är i Småland med sin mamma för att finnas till hands. Vet inte hur barnen kommer att ta det när det sker. Bara Anton har träffat henne och det var 8 år sedan. Men ändå! Barn har ju ett annat sätt att se på saker så de kanske inte reagerar så mycket...eller så blir de otröstliga!

Nej nu ska nog barnen nattas och vi ska väl se på Tv eller sitta framför varsin dator ett tag till.

Ha en skön helg alla!

Inga kommentarer: