måndag 23 maj 2011

Hoppsan!

När man är över 40 och går på fest utan barn kan det bli rätt livat. Var bjuden på en sådan tillställning i lördags. Vännen C hade fyllt 40 år vilket firades med partytält-fest i trädgården. För att slippa besväret med grannar som störs så hade värdinnan bjudit in dem allihop. Smart drag!


Det var tipspromenad, sång och uppträdande i timmar! Maten var god, vinet flödade och så vart det dans. Men sen var klockan helt plötsligt 2! vet inte hur det gick till eftersom jag oftast sover innan midnatt. Så vart man avlämnad hemma på trappen vid ca 2.30 och älsklingen gasade iväg vidare hem till sig...och missade att jag inte hade några nycklar hem.


Så jag ringde på, knackade och ingen brydde sig utom hunden som skällde lite tyst. Jag har aldrig tidigare ringt mina barn vid den tiden, men vad gör man om man står och fryser? Men som vanligt så var telefonerna avstängda eller låg någon annanstans. Så jag fick väcka Systerdotter F som gick och öppnade. Fast det gjorde kanske inte så mycket för hon var ändå vaken av och till eftersom hon kräktes hela natten... Så jag har inte jättedålöigt samvete...inte alls!Jösses vilken kul fest det var i alla fall! Det är inte ofta man partajar loss, men desto roligare när det blir!

Inga kommentarer: