måndag 22 november 2010

Kvällens middag - lite smalare, lite snabbare

Gillar att göra denna rätt som är både mager och snabb att göra.

(bild och recept från Tasteline)
  • Köp så många färdiggrillade kycklingar som behövs till familjen.
  • Rensa och lägg i en form. Skiva bananer på längden och lägg runtom.
  • Krydda med lite salt och italiensk salladskrydda.
  • Blanda lite mjöl, mellanmjölk & ketchup eller chilisås och häll över kycklingen.
  • Grädda 20 minuter i 225 grader
  • Knaperstek bacon och låt rinna av ordentligt på hushållspapper
  • Strö bacon och jordnötter över och servera med ris

Smaklig måltid!

3 kommentarer:

annannadesign sa...

Håller med - men man skippar bananerna!
Kram!

Katarina sa...

Åh, vad gott det ser ut. Måste testa den här smala varianten ngn gång. Bananer i mat är gott. Kram kram

sussilullan sa...

Flygande jakob kallades den på 80-talet :-) Det är såååå gott! Kram