måndag 18 augusti 2008

Vänner!

Tack Anna-Karin som ställde upp för mig i lördags och passade butiken medan jag var hemma och städade, bakade tårta, firade sonen och underhöll gäster. Skönt med så fina vänner som hjälper till när det verkligen behövs. Stort tack till dig! ♥

Här har det varit turbulent minsann. Syskonbarnen har flyttat in med tillhörande makup, kläder i mängder, datorer, telefoner etc. De har svårt att finna sig tillrätta i Sverige, vilket är helt begripligt, och antagligen lite nervösa för skolstarten imorgon. Den här sommaren har de packat ihop sina liv i USA där de bott i 9 år, sagt adjö till vänner och bekanta, sett mamma och pappa skiljas och flyttat till en annan kontinent. Så lite ilska, tårar och känslor får man räkna med!

7 kommentarer:

Skrivit av Monica sa...

va bra att det löset sig för dig ;)

Och va skönt att dom har kommit nu !

MiaMaria sa...

Så skönt att det löste sig :) Jag läste i lördags att du inte hade någon som jobbade men då var det ju för sent för mig att erbjuda mig.

Låter som om ni har fullt hus nu :)

annannadesign sa...

Det var så lite så! Jag hade kul under tiden:) Hoppas hon som fick hjälp med bröllopsinbjudningar blev nöjd, och de som fick det vackra presentkortet;) och hon som...

Kram på dig!

Monica sa...

Oj, ja det låter verkligen turbulent... Jag hoppas att ni i alla fall får allt under kontroll så småningom och att amerikabarnen snart känner sig hemma här. Kram!

annannadesign sa...

Hej igen!

Finns en award till dig i min blogg - och en liten uppmaning;)

Kram!

Åsa (Virve) sa...

hej hopp,
jag har Awardat dig också, kul att läsa om vad som händer i ditt liv :-)
hoppas allting ordnar sig för både barnen & din syster. skönt att hon har dig i alla fall, systrar är ju bland det bästa som finns.
kramen

anni sa...

En grej till dig inne hos mig också minsann! Kram /anni