lördag 1 mars 2008

jubileum i massor

Idag firar Johan och jag ett-årsjubileum som förlovat par och sambos. Vi firar detta med att Johan lagar mat och vi sitter hemma och gosar. Just nu håller jag på att installera min skrivare på bärbara datorn och Johan spelar WOW. Vilket party!!!

Johan lagade för övrig middag åt mig igår när jag låg utslagen av förskylning i soffan. torsdagen tillbringade vi på endagarskryssning på Åland med Carina och hennes kompis Sophie och totalt 8 barn. En supermysig dag. Kan man få bättre betyg än att Emelie säger "det var den bästa dagen i mitt liv". Vi kanske inte var riktigt så entusiastiska, men supernajs var det.

Men tyvärr var jag snuvig som attan på båten. Kunde inte ens köpa någon parfym i taxfreen eftersom jag inte kände någon lukt whatsoever!

På måndag firar Papprika 5-årsjubileum. Inte klokt egentligen vad åren går fort. Hoppas att se många vänner/kunder där. Vi firar med lite bubbel och snittar samt lite tävlingar och så. Skoj ska det bli i alla fall. har rea i butiken hela veckan och idag var det mängder av folk där. Jättekul att många kommer trots att det är en mässa samtidigt.

Det är kul att fira!!!

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Grattis till er! Tiden flyger fram :)

Catharina sa...

Åh just det ja, jag hade tänkt komma förbi, men nu är frågan om inte jag kommer slappa i soffan istället...

Grattis till dig och Johan!

Och GRATTIS till Papprika som tydligen öppnade samma dag som jag fick min anställning på AGA! Firade också fem år idag (20 år till guldklockan som min kollega sa. Haha).