tisdag 19 februari 2008

Stängt p.g.a. ilska?

Såg att Mona hade uppehåll i bloggskrivandet p.g.a magsjuka. Undrar om det är Ok att helt enkelt meddela att jag skriver inget här för jag är på dåligt humör? Tja idag känns det lite bättre. Men mest var det två saker som gjorde mig riktigt förbannad i söndags och igår.

Kom hem rätt tidigt från mormor i söndags. Johan föreslog att han skulle spela Wow och att jag kunde scrappa samtidigt. Han satte sig ner och spelet började. Jag letade fram lite papper, så upp och hämta pennorna, sortera ut lite foton....var är limmet? Leta lite....snart hade 45 minuter gått. Satte mig vid datorn för att fixa fram de rätta fotona i rätt format och på rätt fotopapper. När det gått ca en timme efter att ha tryckt på knappen "skriv ut" och fortfarande inte fått ut något ( skrivaren är ny men datorn gammal) så brast allt för mig. Så fort jag ska scrappa hemma så blir det så här. Tog alla foton, papper, lådor och bara skickade in i scraphörnan under trappen. Låda efter låda flög in och nu ser det ut som om det varit orkan därinne. Omoget? Ja antagligen...men jag har lite temprament!

Igår skulle jag förbi McDonalds för att köpa en kycklingsallad till lunch. Missade som vanligt den lilla röda lådan där man ska ropa in sin beställning och körde fram till första luckan. Så för att få npgon lunch så var jag tvungen att backa. Lite irriterad och stressad så jag missade lyktstolpen och krasch så var högra backspegeln ett minne blott! Den sitter på plats men det behövs lite silvertejp.

Så nu känns det lite bättre! Kanske kan vara på lite bättre humör framöver.

5 kommentarer:

Sofia - SofiaFj sa...

Stackars dig Malin. Tur att det finns silvertape, eller hur!?!?!? Hoppas det blir bättre nu.
Kram Sofia.

annannadesign sa...

Ibland kan det hjälpa att bara skriva av sig! Kram på dig!

Åsa (Virve) sa...

Stackars Mallan :-(
*kramar lite*

Pernilla sa...

Shit,förstår att du blev arg! KRAM!
Pernilla, (pysslingen).

Maria sa...

Ja du se så det kan gå...
Nu måste du kanske både köpa ny dator och ny backspegel....kram Maria