onsdag 16 januari 2008

Vilken ära!


Har fått min första utmärkelse inom bloggvärlden, från Sussilull. Kul att se att det finns någon därute som faktiskt läser och uppskattar det man skriver. Egentligen är detta med bloggande lite konstigt, men som jag lever mitt liv så är det ett sätt att hålla kontakt med vänner och bekanta. Lite trist att jag inte hinner träffa mina vänner oftare eller ens lyfta luren och ringa. Men när arbetsdagen är slut så hastar jag hem till 4 barn (och ibland inga barn) för att äta middag. Sedan är det tvätt, städning , packa upp efter flytten och bara vila. Alltmer "glömmer" jag mobilen på jobbet eller hemma. Men att läsa någons blogg går ju att göra kl 23.45 ifall man vill. Så tills tiden räcker till annat så är detta med bloggar så otroligt bra.
Jag vill skicka utmärkelsen vidare till några vars bloggar jag läser ofta och uppskattar enormt:
Åsa, underbara Åsa
Tanja också en kär vän
Hysteriskt roliga Mona
Linda Muhr med fantastiska kort och mysig inredning
Clara lika gullig som tokig
Egentligen kunde jag skicka denna utmärkelse till alla på min lista...

5 kommentarer:

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Miao sa...

Tja bruden, long time noo see:(

Jag ahr en utmaning till dig i min blogg:)

Kram Mia

Monas Universum sa...

Nämen! Vad du är söt! Tack! Fick du mitt mail? Har inte kvar mina emailadresser, så jag chansade på info@papprika.se.....

badanka sa...

KRAM!!!!!!!!!!

muhren sa...

Tack!

Så glad jag blir!

Kram Linda