onsdag 19 december 2007

Sanningar?

Min mamma är på väg till USA i detta nu. Igår var jag och lämnade julklapparna till syster-yster och hennes familj hos mamma. Visst hade jag gnällt lite om hur jobbigt vi hade haft den sista tiden, med flytt och sjuka barn. Men orden hon mötte mig med "oj vad du ser sliten ut" värmde ju inte precis. Ungefär lika glad blev jag när min son tittade på mig häromdagen och sa kritiskt "mamma, ska du verkligen äta den där kakan?". J förklarade för honom olämpligheten av att säga så, framförallt till en kvinna. Om det inte var för att julen närmar sig med stormsteg så skulle jag nästan misstolka det när han dagen efter lade huvudxet på sned och sa "har du gått ner lite i vikt mamma?". Ha - du är genomskådad Anton!!! Du är bara orolig över att inte få SIMS2 som du önskar dig.

Så här sitter jag sliten och fet och glufsar i mig hemmagjort julgodis och nybakta lussebullar samtidigt som Peter Jöback sjunger julsånger i stereon.

4 kommentarer:

Peterlina sa...

Jag tycker alltid du ser pigg och piffig ut. Själv ser jag ut som ett vrak. För att spä på det hela har jag nu även fått ögoninflammation vilket ger mig ett lysande rött öga. Lite skräckfilmsvarning sådär....

Monas Universum sa...

Amen, konstigt hörru. Klart du är sliten. Det är ju inte så att du har legat på sofflocket och käkat praliner den senaste månaden direkt..

Kram på're!

Scrapangel sa...

Tycket du såg pigg ut. Och det menar jag verkligen!

Kram och ha en underbar jul.

clara sa...

gör dom arvlösa hela bunten.
Du är iallafall fin i själen.
puss och god jul.