söndag 2 december 2007

En underbar helg

När vi sköt på vår flytt en vecka så frågade vännerna C&S om vi skulle följa med till Nyköping och äta julbord på hotell Blommenhof. När hotellet dessutom utan problem kunde ställa upp med tre extrasängar på rummet så var all tvekan som bortblåst.

Vännerna, som varit gäster på hotellet många gånger tidigare, tilldelades en svit när vi kom dit. De blev helt överrumplade - och den var vekligen toppenfin. Så där satt vi och drack lite champagne innan vi invaderade pool-avdelningen. Barnen simmade och hoppade och skrattade så de skrek. Lite vin, öl och chips konsumerades också under eftermiddagen.

Kl 19 hade vi bokat bord i restaurangen. Vi fick ett långt bord eftersom vi var tio personer totalt. Jag tror att vi var de enda i restaurangen som sjöng snapsvisor. Vi hann nog med ca tio sånger på två snapsar. Maten var god, men inte det bästa julbordet jag har ätit.

Tyvärr är man ju alldeles för trött för att verkligen njuta av en sådan här hotellvistelse. Men papporna klämde visst in både bastubad och ett dopp i svitens jaccuzzi innan de blev för trötta. Men jag slocknade redan kl 22 i soffan hos C&S. Kanske ett tecken på att en liten minisemester verkligen behövdes?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en underbart härlig helg!
Supertrevligt att ni följde med. Kul med en helg för både stora och små, vilken behållning att se barnen så glada,lekfulla, förväntansfulla, fina och härliga. När man håller igång hela dagen behöver man inte vara vaken hela natten;)

Kram Carina M

Åsa, alias virve_w sa...

Låter alldeles underbart!
Kul att ni fick komma bort ett tag och relaxa ihop :-)

Kram på dig!

Anzan sa...

Låter som en skön helg! *kram*