torsdag 13 september 2007

Utmanad

Nu har jag blivit utmanad av både Clara och Anzan. Så jag får väl avslöja mina stora hemligheter nu då.

Kopierar från Claras blogg:
Och reglerna funkar så här; Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1 Om jag inte får mat i tid så blir jag väldigt kinkig. En vana jag delar med Skalman a.k.a Tanja.

2 Jag har väldigt svårt att slutföra saker. River gärna ner en hel massa och orkar sedan inte ställa tillbaka. Att sätta upp en hylla kan ta en månad ungefär. Men ibland 5 minuter.

3 När jag väl gör något så går det väldigt snabbt. Även att plocka svamp. Eva säger att jag rusar som en ångvält genom skogen och undrar om jag ens hunnit märka att det doftar gott, att fåglarna kvittrat och löven susar. ??? Va???

4 Jag körde upp två gånger i ung (yngre) ålder - den ena gången var jag bakis och den andra "råkade" jag köra mot rött. Körkortet tog jag när jag var över 30.

5 Varje morgon i minst 15 år har jag ätit kaviar på mackan - Kalles kaviar Orginal. Bara på hotellfrukostar och när jag är borta hos andra äter jag något annat. Men det är inte för att allt annat smakar sämre utan bara en konstig vana.

6 Jag har haft "Lidingö-i" när jag pratade som jag har fått träna bort. Nu har bonusdottern ärv dem!?

7 Jag hatar att stryka och har således nästan aldrig linne eller bomullskläder på mig. Vad är der för fel på stretch och jeans?

8 Min bil har en massa repor och märken. Jag har lite svårt med avstånden och backar gärna in i saker. Jag är en sådan där person som säger "oj, den stod nog inte här förut" när jag har backat in i bilen som står parkerad bakom min. Soptunnan har också fått sig en smäll. Johan är lite tveksam till att vi skulle ha bara en bil i familjen. Undrar varför?

9 Jag älskar att pilla på saker - finnar, sårskorpor, nagelbanden etc. Om det kniper kan jag pilla bort sårskorporna på barnens ben utan att ens tänka på det.

10 Jag är uppväxt på Östermalm. Det är min största och hemskaste hemlighet :)

Vet inte vem jag ska utmana. Alla är väl redan utmanade? Känner du att du inte blivit det så "be my guest"

1 kommentar:

clara sa...

AHH uppfriskande med nån mer som tog kortet sent. Jag behövde köra upp 4 (FYRA) gånger för att få den j-la lappen. Den är typ min dyraste ägodel nu.