söndag 13 maj 2007

En magisk kvällBröllopet igår mellan Olivia och Magnus var en helt makalös fest. Alla var vackra, kyrkan doftade gott, gästerna var roliga, solen sken, maten var god och allt var bara så underbart som bara ett försommarbröllop kan vara.


Man blir lite romantiskt på bröllop tycker jag. Och även om jag inte fångade brudbuketten (och ni må tro att jag försökte) så hoppas jag att snart få gifta mig med min älskade.


Jag visar några av de 379 bilder som jag och Johan tog, men de är publicerade helt utan brudparets och inblandade personers samtycke. Så vi får hoppas att de inte har något att invända.

5 kommentarer:

Pia sa...

Åh vad vacker Olivia var. och er puss såg också väldigt romantisk ut :)

badanka sa...

oj oj OJ vad vackert!

MiaMaria sa...

Så fina de var, och tårtan såg mumsig ut (märks det att jag inte ätit något onyttigt idag, än ;) Härlig bild på er puss också, man blir ju lite sådan på bröllop :)

Olivia sa...

Oj oj vilka fina bilder du har tagit! Jag blir alldeles rörd! Jag är sååå glad att ni tyckte att dagen var underbar! Magnus och jag hade verkligen ett drömbröllop tycker vi och det känns kul att veta att ni också hade roligt! Nu längtar jag efter att få se ALLA bilder du tog! PLEAAASE gör en skiva åt oss!
Tack för att ni var med på vår stora dag! :)
Stoooora kramar, Olivia

Mange Jansson sa...

Hejsan! Det är jag som är på bilderna tillsammans med Olivia. Jätte fina bilder Malin, vi väntar på flera bilder vi vet att du tog några stycken... :) Hela dagen var underbar, vädret perfekt, maten jättegod och trevliga gäster... Vi syns på Papprika snart... :) Nu har vi så mycket bilder att se ifram emot så jag måste lära mig saker som, inka, stansa, embossa, edgescrappa och lära mig hur quickkutz fungerar :)