måndag 21 maj 2007

En blandad helg

Den här helgen var en blandning av det mesta. På lördagen jobbade jag, full av dåligt samvete för att ha varit ledig så mycket på sista tiden. Helt plötsligt har Mona dragit ihop en liten pysselträff med henne, Anki och Tanja. Supermysigt var det. Vi saknade Carina som satt i sin husvagn i Komården o häckade...eller kanske tittade på djuren?
Scrappade 1½ LO. Det var ganska tunt med kunder så jag hade tid att sitta och scrappa. Tanja gjorde superfina armband och jag blev lite sugen att ta fram mina pärlor igen.

På söndagen ringde väckarklockan tidigt. Jag sprang upp på övervåningen och skrek: "allabarnsomvillgåpågrönalundräckeruppenhand". Tre barn studsade ur sängarna men Wilma drog täcket över huvudet. Kom iväg i god tid till Grönan för att stå i kö som var ungefär lika lång som den sammanlagda sträckan alla barnen skulle springa i Mc Donalds Happy Mil. Till slut var vi inne. Inne i kaoset. massor av funktionärer försökte bringa reda i det kaos som skapas när gråtande barn, hetsiga föräldrar o ljudet från alla Grönans högtalare blandas samman.

Till slut stod Agnes på banan för första startheatet. Gruppen förflyttade sig fram till startlinjen...och Agnes föll! Hål på byxan o skrapat knä. Ojojoj! Så det blev tröst och sitta i knät ett tag. Sedan start i en lite mindre grupp. Oj vad hon sprang! Trodde nästan hon skulle vinna, men så fick hon håll och måste gå lite grann. Men i mål kom hon till slut och fick medalj, påse med nyckelband, juice, frukt, minimorötter, gratiskupong till Mc Donalds, drickaflaska och kupong som vi kunde köpa åkband på Grönan föör halva priset med.

Under tiden sprang Wilma och Emelie sitt lopp som var lite kortare. de hade dessutom hunnit måla sig som tigrar till Agnes stora avundsjuka. Sedan gick vi alla för att titta på när Anton sprang 1,2 km. Han var helt slut, men stolt när han väl kom i mål. Sean följde ansiktsmålning för Agnes, lunch, karuseller, nyckelpigan, mrea karuseller, sockervadd o popcorn, Veteranbilar, Lustiga Huset, Kärlekstunneln, Kvasten (för Johan o mig), radiobilar, karuseller, hamburgare och hem. Idag hade Anton träningsvärk, Agnes har ont i ljumsken där hon slog sig igår och tjejrna är hemma med föräldralediga Johan som ska ut i skogen. Kan behövas efter en dag på Gröna Lund. Men trots allt så vill jag verkligen tacka Mc Donalds och Gröna Lund o alla som hjälpte till för en superbra arrangerad och generös tillställning. Tack!


Inga kommentarer: