onsdag 24 september 2008

Var är världen?

Vaknar och hela Nacka är insvept i en tjock oigenomtränglig dimma. Vägen syns men inte omgivningarna. Ganska skönt att slippa se alla husen och befinna sig i den lilla världen där allt mer än 100 meter bort inte existerar.

måndag 22 september 2008

Måndagsmys

J är på möten i Bryssel och bonusbarnen hemma hos sin mamma. Barnen deklarerar att nu är det dags för Måndagsmys. Vi pratar om mat och jag föreslår en god soppa och bröd. "Nudelsoppa då!"

Hmmm, ja det är ju billigt i alla fall!

lördag 20 september 2008

Födelsedag

Tack för alla gratulationer, både här, på mobilen och per sms. Tack också Maria för den fina LO:n du gjort på mig.

Tack mina underbara tjejer som firade mig på jobbet igår. Det blev verkligen en överraskning och en fin start på dagen. Jag fick presenter, kladdkaka med grädde, godis och blommor.

Imorse blev jag uppvaktad på sängen med sång, fiolspelande, kort och presenter. Släkten har varit här med mer blommort, kort och presenter. Sitter i mina nya kläder och ska läsa lite ur min födelsedagsbok medan jag väntar på att Johan ska komma hem med maten.

Det är rätt så najs att fylla år!

tisdag 9 september 2008

Årets första julkort

Stämpel från Octoberstamps och sedan ett gäng gamla papper

torsdag 4 september 2008

bebisar

Sitter hör och har precis chattat med vännen Åsa som fått en bebis bara för några timmar sedan. Åh så avis på känslan, även om jag kanske inte vill ha fler. Men så underbart att föda fram ett litet liv som man ska ta hand som.

Grattis Åsa och Richard

Piiiip piiip piiiip

Det piper i micorn! Middagen är fördig! Jag som älskar att laga mat. Gärna åt 10 vänner eller så. Men väldigt gärna åt mig och min älskade...som nu är i Bryssel...och inte ringer så ofta. Han är på möten, har kul, äter god mat, pratar med kollegor, dricker vin vadfanvetjag? För han ringer inte så ofta att det stör. Här sitter jag och dricker lite vin...liteochlite....jaja ett par,tre,fyra glas kanske. Och maten väntar........... jag är glad att jag inte är singel jämt. Imogron kväll kommer han hem, till Arlanda vid 21-tiden. Ska man hämta tillsammans med 4 barn eller vänta hemma. Inte har jag orkat städa eller göra fint som jag trodde. Jag ska kanske fly fältet....

Dagens göromål

En ledig dag som spederats med följande:
tandläkarberök (gratis för han klantade sig förra gången)
Klippning (gratis för bästisen är frisör - tack Karin!)
Lunch på MC Donalds Drive-thru, 39 kr (2 cheeseburgare och en liten cola, intogs körandes)
Kaffe hos syster med borttagande av tapetbård
Körde syster till Fredells - handlade själv inget
Körde syster till Claes Ohlson - handlade inget
Bolaget 189 kr (rosévin till helgen)
En tur in till stan och tillbaka 40 kr. Skulle kört syster till Skatteverkets fölkbokföring, men 20 meter innan vägtullen kom hon på att hon inte hade alla papper med sig. Så det blev en tur över halva Södermalm för att sedan köra hemåt
Handla mat på Konsum xkr (blev färdig Skaldjurslasagne, gott men trist eftersom Johan är i Bryssel och jag är ensam hemma)

Sitter här nu och undrar om jag ska städa, scrappa eller bara vara....